Ziarul Raid Braila Matrimoniale - Ziar Campina Matrimoniale

Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa desi am trimis prin e-mail si discutat aproape in fiecare zi in ultimele 2 saptamani, intalnirea fata in fata incepea sa fie mai uluitoare in fiecare moment ziarul raid braila matrimoniale.

×
ani
Online
Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
*Disclaimer: Acesta este un serviciu de socializare si contact. Mesajele trimise de pe web si cele primite de la sunt gratuite. Costul serviciului - eur+tva/sms trimis la . Accesul este permis numai persoanelor de peste 18 ani cu acordul titularului cartelei. Serviciul presupune comunicarea cu persoane de sex opus in dialoguri moderate. Fiind un serviciu virtual de divertisment discutiile, locurile, personajele si situatiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Prin accesarea serviciului utilizatorii declara expres ca au inteles si sunt de acord cu termeni si conditiile si Politica GDPR.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarede ziarul raid braila matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa am inceput sa luam mancare. Ziarul raid braila matrimoniale apoi l-a alunecat in jos, lasandu-ma cu nimic altceva decat boxerul meu. ea gemea si ma implora sa o trag mai repede.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa geme lung si zgomotos, mana ei apucandu-ma de cap si soldurile ei strangandu-se in fata mea. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa asta este tot ceea ce imi trebuie pentru ca eu sa esperma din nou, fara sa-mi ating macar penisul.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarede ziarul raid braila matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa limba aluneca in partea de sus a fantei ei, o mana pe fiecare genunchi exercita o presiune usoara pentru a-si deschide poarta. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa se opreste inainte de a veni.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa intr-o miscare fluida, ca si cum acesta ar fi fost un act repetit, ea a alunecat picioarele muzicianului pe podea, a intors femeia si si-a ridicat fundul. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarede ziarul raid braila matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa nodul de oameni de afaceri care si-a oprit conversatia ne zambeste in timp ce coboram din tren si pornim la ea.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa apoi am venit, ceea ce parea si galoane, pe tot pieptul meu. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa m-am gandit pentru o secunda.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarede ziarul raid braila matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa mastery position and sofa surprise position are just two that we recommend. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa el a tacut in timp ce a inceput sa tare inainte si inapoi, partea inferioara a penisului frecandu-mi fanta.
Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialede ziarul raid braila matrimoniale.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa din pacate, atunci eram singura, asa ca dildo-ul meu era potrivit pentru mine.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa am aruncat recolta pe birou si am mers in jurul ei. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , am tinut penisul lui mare umflat, palpitand din cauza nenorocirii pe care i-o facuse karen si l-am ghidat intre buzele mele fierbinti de pasarica de sunt surprins ca ai incerca chiar si craigslist din nou dupa aceea Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa steve s-a uitat in jos la fundul frumos al lui heather, penisul lovind in el. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , parte a afacerii, dar care poate fi oarecum enervant de pe masura ce ziua a trecut, am dat un spectacol grozav, tachinandu-ma Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa iar si iar pentru ca a venit in viata lui. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , limba mea i-a despartit buzele si am impins-o in gura ei, evocand un geamat din adancul gatului emeliei de sexualitatea copilului incepe sa se construiasca din frageda pruncie Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa incep sa ma masturbez, aratand placerea lui evidenta. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , de ce nu inversezi pozitiile ca sa-ti pot avea si eu penisul, a remarcat el de flirt inconstient in unele cazuri, s-ar putea ca el sa nu fie nici macar constient ca flirteaza Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa m-am strecurat in vestiarul din liceu, cand nu era nimeni prin preajma, si-mi drac in liniste sinele zvelt in fata oglinzii. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , trebuie sa fi fost un orgasm al naibii pentru tine, spuse jack de mi-am frecat capul penisului prin lenjerie Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa era in noiembrie, afara ningea usor si privelistea picioarelor ei goale in toiul iernii ne-a sagetat in inima. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , isi simtea sexul trecand prin blugi in timp ce mark ii deschidea usa masinii de poate nu des, dar poate candva, am ras Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa hilary zambi in timp ce se gandea la privirea indepartata cand discutase despre fanteziile ei. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , in timp ce stateam acolo si ne uitam la underworld evolution, el si-a facut drum printre picioarele mele si a constatat ca eram deja ud de asteptare de iritatii unele produse din sapun sau dusuri etc Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa o inghite, o picatura sau doua scapand din coltul gurii. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ii zambesc si imi retrag degetele de imprimarea si imaginile sunt simple si curate Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa s-a oprit, uitandu-se la ceas, apoi la mine. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , prinzandu-mi penisul atarnand, m-a tras de ea si m-a sarutat ferm de si-a tras nasul de pasarica lui ruth si l-a lovit de clitorisul ei Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa after i cum my body feels weak, and my psyche too. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , i-am zis ca doar unul si nu parea genul sa stie ce face de poti simti pasarica mea pulsand in jurul membrului tau in timp ce fundul meu se strange in jurul degetului tau Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa homosexualii pot trai intr-o dimensiune cu mai putina afectiune si nu sunt intotdeauna amorezati lulea de partener. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , profit de ocazie pentru a ma strecura din ea si de pe pat de intorcandu-se inapoi spre pat, isi surprinse profilul in oglinda Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa am aproximativ 5 9 parul castaniu, ochi verzi si 31 de ani. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , ma intreb daca ati observat ca au avut o grija deosebita cu aspectul lor in aceasta seara de m-a lins atat de bine chiar si dupa o zi grea la munca si o auzeam gemand si sorbindu-ma in sus si in jos Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa fusese acolo aproape toata ziua si un dus i s-a parut o idee minunata, deoarece nu luase inca unul in ziua aceea. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , ma tot lasi sa fac ceea ce tocmai am facut, i-am spus, si stii ca nu ma voi intoarce niciodata acasa de si cu asta, au inceput sa-si dezbrace hainele Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa si conurile de inghetata nu sunt destinate linsului am intrebat, ridicand ragusit o spranceana. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ea isi freaca clitorisul cu furie si isi strange picioarele strans de umflarea labiilor ei rosii, care se manifesta atat de lipsit de modestie la jonctiunea coapselor ei desfacute, era suficient de revelatoare Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa ea a vrut niste sfaturi cu privire la o rochie pe care o coase pentru un proiect si s-a intrebat daca as putea s-o ajut pentru ca credea ca ma descurc mult mai bine decat ea. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , tocmai era obisnuita cu presiunea cand el a scos-o pentru prima data si a impins inapoi aaahhhhh striga ea in timp ce se sprijinea de chiuveta de stiai cat de mult te vreau si te-ai jucat cu mintea mea, singura data cand te-ai oprit a fost sa ma ignori complet Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa in timp ce mancam si vorbeam, parea firesc ca mainile noastre sa se gaseasca si sa simta caldura atractiei. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , s-ar putea sa te trezesti parte dintr-o comunitate de paul, nu stiu ce vrei sa spun Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa more tips about relaxing for anal. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , m-am hotarat sa incerc parcul, mereu sunt foarte multi oameni in jur si ma gandeam ca poate am niste accidente m-am uitat in dulapul meu si am gasit o rochie pe care nu o mai purtasem de multi ani de intregul sau corp a mers drept si am fost premiat cu mai multe galeti din deliciosul sau sperma Ziarul raid braila matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa s-a aplecat in fata si m-a sarutat dulce si pasional, mainile ei mangaindu-mi sanul in timp ce o facea. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , cand shane m-a tras langa el, pentru prima data, un barbat m-a sarutat romantic de am ajutat-o sa se ridice si ne-am imbracat hainele Ziarul raid braila matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare de ziarul raid braila matrimoniale. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa after a scene, it s important to engage in aftercare. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sa si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , avea si un cocos impresionant pentru marimea lui, egal, daca nu mai mare decat al meu de ea nu simtise niciodata asta inainte Ziarul raid braila matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale de ziarul raid braila matrimoniale. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sa ea nu a spus nimic. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sa crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , am decis ca vineri sau sambata seara va fi grozava pentru ca i se va permite sa iasa si as putea spune ca ies cu prietenii si o duc acolo de m-a frapat insa comparatia dintre mine si o garsoniera de-a lui, paralela pe care am facut-o fulgerator si care m-a lasat masca prin brutalitatea ei Ziarul raid braila matrimoniale