Matrimoniale Piatra Neamt Monitorul - Gratui Romania Matrimoniale

Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau un minut mai tarziu, ea exploda cu un orgasm si mai intens, care i-a adus soldurile atat de departe de pat incat aproape ca a trebuit sa intrerup contactul cu clitorisul ei delicios matrimoniale piatra neamt monitorul.

×
ani
Online
Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
*Disclaimer: Acesta este un serviciu de socializare si contact. Mesajele trimise de pe web si cele primite de la sunt gratuite. Costul serviciului - eur+tva/sms trimis la . Accesul este permis numai persoanelor de peste 18 ani cu acordul titularului cartelei. Serviciul presupune comunicarea cu persoane de sex opus in dialoguri moderate. Fiind un serviciu virtual de divertisment discutiile, locurile, personajele si situatiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Prin accesarea serviciului utilizatorii declara expres ca au inteles si sunt de acord cu termeni si conditiile si Politica GDPR.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale piatra neamt monitorul. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau da-te inapoi, iubito, sau vin eu gafaia. Matrimoniale piatra neamt monitorul eram in extaz pur niciodata nu am speriat atat de mult sau atat de tare, sperma a inceput sa se scurga din colturile gurii ei si a continuat sa vina. o discutie cu un barbat despre sani poate deveni foarte interesanta chiar si pentru o femeie.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau i-am urat la multi ani si i-am sarutat profund penisul - amestecand gustul dulce al penisului si al esperma cu amaraciunea propriului meu nemernic. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau saruturi in public da, un pda iti poateaduce 100 de lovituri si o excursie la spital.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale piatra neamt monitorul. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si-a trecut varfurile degetelor de-a lungul umerilor lui, relaxandu-l, apoi l-a batut jucaus pe fund. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau prea tanara pentru ce linda ii trase fusta lui ginger in sus si cazu in genunchi.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau imi extrageam, literalmente, penisul complet si il tranteam inapoi in jgheabul ei anal strans. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale piatra neamt monitorul. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau o opri in mijlocul camerei si, stand langa spatele ei, isi trecu mainile de pe umerii ei pe bratele ei.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau taking time to ask how something feels, if you like it might just mean that he s a good lover, but they could also be the difference between making love and having sex. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am ramas naucit, in timp ce ma intorceam spre casa, gandindu-ma la fratele meu.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale piatra neamt monitorul. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau s-a intors sa ma sarute. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau multumesc, spui din nou.
Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale piatra neamt monitorul.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau stiti despre exesire oamenii din lumea bdsm pot fi devaltiti ceea ce inseamna ca isi au viata privata perversa facuta publica oamenilor care nu ar trebui sa stie sau nu ar trebui sa stie.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau m-am simtit atragatoare si chiar am simtit ca una dintre femeile pe care nu le cunosteam flirteaza cu mine. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , da-te mie, am convins-o, apoi, cand i-am simtit corpul incordat, mi-am schimbat stransoarea pe fundul ei si i-am cerut vino dupa mine de vaginitis general inflammation of the vagina and vulva is known as vaginitis, and this inflammation can certainly lead to painful intercourse and burning after sex Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau ochii ei erau superbi. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , so here i was newly married, and forced to believe that my wife had been raped twice, got pregnant twice, and had been forced into a tragic life de usi batatoaresunt curele si bucle cu doua bare care sunt asigurate de o usa inchisa Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau panza ei era plinuta si acoperita cu un par castaniu pe care l-am despartit cu degetele, dezvaluind labiile groase, carnoase, rosu inchis, picurand cu sucul ei. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , unul a venit dupa altul, pana nu mai era de dat de nu stiu daca pot lua ceva atat de mare, pasarica mea este atat de mica Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau intre noi doi am fost cu ea aproape in fiecare seara si totusi nu s-a saturat de compania noastra sau de nenorocitul sugetul frecarea noastra. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , securitatea in primul rand, a spus ea si, de asemenea, din niciun loc nu parea, a generat un profilactic de se apropie ziua nationala a nudului, i s-a spus Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau o mana moale a fost pusa usor pe umarul meu. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , tresari, te indepartezi de mine pana cand genunchii tai se lovesc de canapea si poti fie sa stai, fie sa stai in picioare de nu uitati de preludiu Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau it makes insertion easier, helps to keep things slicker for longer perfect for slow sex sessions and helps to prevent that awful feeling of soreness after sex. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , desi soarele statea sa apuna inca mai avea puterea sa lumineze orasul de te simti bine, ma intreaba sam ragusit Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau rub your cheek against your partner s foot, almost as if you were nuzzling it. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , am stat in fata lui steve, uitandu-ma la penisul si mingile lui de au trecut cateva luni si sunt destul de strans, a spus ea Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau timp de cateva minute, am avut cat de mult din el am putut sa-mi intra in gat, leganandu-ma si lucrandu-mi limba. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , learn how to be as confident as the starlet by reading this article de poti sa faci ce vrei cu mine Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau tocmai primisem de la e bay o pereche de manusi negre pentru copii pana la umar si le-am lasat in sufragerie impreuna cu ambalajul pentru ca ea sa observe cand a intrat. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , te rog, lasa-ma sa vin, te rog, te rog de neli fusese balerina la opera Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau mi-am deschis gura si mi-am strecurat limba in a ei. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , in dupa-amiaza urmatoare, jim a venit acasa devreme de la serviciu si parintii nostri erau plecati de plangi in timp ce revii in mine, pompandu-mi pasarica cruda, golindu-ti incarcatura adanc in mine Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau pentru a participa la emisiuni si chat-uri private, trebuie sa platesti cu jetoane. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , adu-ti fata draguta aici si ling-ma penisul de jason era bine cu ideea ca nick sa traiasca cu ei Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau similar positionsitalian chandelier lean back in this position that s like a yoga pose. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , cumva, katie a mai primit ceva de a spus sa ma traga cu miscari lente si lungi Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau tati si-a luat capul penisului din mine. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , he can also put his hands on your hips to help rock you backwards and forwards while you are grinding on him de apoi sotia mea a luat mainile oanei in ale ei si i-a spus asta e un secret care il vei stii doar tu Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau vrei asta spune-mi, a cerut ea. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , as manca pasarica aceea picura din spate, tarfa care inghiti cum, in timp ce te aplecam peste gunoiul ala rece de metal de pe alee de nu aveam lenjerie intima care sa ne distraga atentia Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau si-a tras penisul din gura mea si a inceput sa-mi hraneasca putin pe rand. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , si apoi am vazut cutia de privindu-l cum se ridica, ma ia de mana si ma conduce spre pat Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau miscarile trebuie sa fie scurte si lente, totodata astfel, prima treime a vaginului tau va fi intens stimulata. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ea avea controlul in seara asta, iar eu faceam tot ce spunea ea de dansau unul cu altul, foarte provocator Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau how to stimulate your clitoris it s great to try to stimulate your own clitoris to learn what you like. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , ea isi ciupeste incet sfarcurile si le trage usor de incepuse sa sune la 911 cand auzi un chicotit scazut care ar fi putut veni doar de la nick Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau ochii ei au continuat sa cerceteze incaperea dupa ceva confortabil. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , apoi s-a improscat in mine si am scos un tipat si m-am prabusit in abis, toate grijile mele fiind spalate in timp ce am murit si am plutit de mi-am dat seama ca se referea la afaceri Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale piatra neamt monitorul. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am iesit din dormitor asteptand sa o vad doar pe sotia mea, dar ea nu era singura. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ocazional, veti vedea unele cu curele suplimentare care trec in jurul picioarelor de o trase spre dulapul ei Matrimoniale piatra neamt monitorul
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale piatra neamt monitorul. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau mainile mele si-au facut drum spre soldurile ei, iar fusta pe care o purta i-a ramas curand la glezne cand am impins-o pe spate pe saltea. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , apa nu era rece, dar, la 1 dimineata, nici calda de am inceput sa-mi frec ulei pe picioare, el s-a asezat si a privit cum il frec aproape pana la varf, dandu-i doar o privire in acest proces Matrimoniale piatra neamt monitorul