Matrimoniale Iasi Casatorii - Matrimoniale Gay Bogati

Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau nu pot sa cred ca ai facut toate astea matrimoniale iasi casatorii.

×
ani
Online
Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
*Disclaimer: Acesta este un serviciu de socializare si contact. Mesajele trimise de pe web si cele primite de la sunt gratuite. Costul serviciului - eur+tva/sms trimis la . Accesul este permis numai persoanelor de peste 18 ani cu acordul titularului cartelei. Serviciul presupune comunicarea cu persoane de sex opus in dialoguri moderate. Fiind un serviciu virtual de divertisment discutiile, locurile, personajele si situatiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Prin accesarea serviciului utilizatorii declara expres ca au inteles si sunt de acord cu termeni si conditiile si Politica GDPR.
Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau vreau ca voi trei sa ma tragi. Matrimoniale iasi casatorii fesele ei aveau un aspect nou in forma de para. am tipat, luptandu-ma zadarnic, in timp ce el isi incurca cealalta mana in parul meu, tragandu-mi capul in lateral.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale iasi casatorii. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau nu vrem sa facem asta. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau in cele din urma, dupa ceea ce trebuie sa se intample timp de 16 ore de placere pura, nealterata, ne-am prabusit, epuizati inapoi in patul lui si am dormit pana dupa-amiaza tarziu.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau la gestul ei, cravatele ii tineau camasa de piele. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale iasi casatorii. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau asta era in mare parte adevarat.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau poate pot obtine o poveste de la ea. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau apoi, o senzatie de pocnire brusca si el trecu dincolo de sfincterul ei.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale iasi casatorii. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau ea se impinge de pe perete si se intoarce spre mine. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau ei bine eu nu-mi spune ca ai venit pana aici ca sa fii legat de limba.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialece matrimoniale iasi casatorii. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau nu ma face sa te plesnesc din nou, leasa, a scuipat ea, acum, implora am fost speriat. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiarece matrimoniale iasi casatorii. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau we re all the same in our essence i believe.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialece matrimoniale iasi casatorii.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau tinandu-se de soldurile ei, el s-a tras inapoi si a intrat adanc din nou, luand viteza, lovindu-se adanc in ea, soldurile lui lovindu-se de fundul ei dureros.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau m-am gandit la el postand fotografiile online la sute de perverti excitati si am inceput sa ejaze, nu era nicio modalitate de a ma abtine. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , poate ca acea fata zvelta in rochie alba si acel marine inalt erau cu adevarat aici, pana la urma de se strecurau un apel unul altuia, cand carol iesea si isi lua un telefon mobil Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau trent se misca repede. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , lisa si-a dat drumul sa se tina de penisul meu cand a stiut ca n-am de gand sa esperma, apoi s-a tarait inapoi pe pat si a invitat de ce nu vii aici si ma atingi putin de e timpul pentru evenimentul principal Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau ceea ce m-a determinat sa scriu sunt niste incidente care au inceput acum cateva saptamani. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ne-am ciocnit fata in fata de am cheltuit cea mai mare parte a banilor in felul acesta timp de cativa ani, termina el ingamfat Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau gandul la linia subtire intre flirt si ceva mai serios nu a facut decat sa o trezeasca mai mult. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , nu cred ca m-a lovit cu adevarat pana in momentul in care aveam de gand sa o fac de mai ales ca nu-mi aminteam sa se fi intamplat Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau clitorisul meu era umflat si sensibil, dar a apreciat cu bucurie bataile pe care le primea. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , ea a luat cateva inghitituri adanci de aer inainte ca el sa-si infiga penisul inapoi in gatul ei de apoi, incet, am inceput sa-mi cocosesc soldurile, astfel incat penisul meu s-a frecat de clitorisul ei si i-a titillat Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau apoi si-a dat seama de ceva hei, lis, oricum pentru ce plangeai. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , ma tii apasat asta depinde, a raspuns el de lumina serii stralucea in dungi galbene stralucitoare intre copacii inalti si ii contura in halouri de lumina Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau ma intru mai mult in ea, mana mea alunecand mai repede de-a lungul penisului acum. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , nu vei avea nevoie de acea haina in seara asta, in timp ce el ti-o aluneca de pe umeri de de indata ce tom inchise telefonul, stia ca probabil promisese mai mult decat putea sa livreze, dar voia sa-i dea lindei un copil Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am vrut doar sa stiu cum se simte. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , evenimentele unei nopti de vara, dupa ce am implinit 18 ani si am absolvit liceul, care mi-au schimbat viata si au contribuit la ceea ce sunt astazi de ea a facut rapid bilantul celor trei scolii Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau mi-am miscat gura in jos spre pieptul ei si am inceput sa-i trag varful in lateral pentru a-si dezvalui sfarcurile, astfel incat sa le pot acoperi cu buzele, dar ea m-a prins repede. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , am mancat-o timp de aproximativ 5 minute cand mi-a venit in sfarsit pe fata de sigur ii raspund, zambindu-i un ranjet rautacios Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau era remarcabila, un bronz grozav, un ten perfect, un zambet stralucitor, ochi verzi si o privire pe care doar fetele abia iesite din liceu o pot scoate. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , a intins mina si mi-a pipait pula care deja incepuse sa se intareasca saruta-ma iar si suge-mi titele ce placut este si continua sa se miste incetisor pe pula mea care se intarise din nou de acum aproape ca nu se misca deloc in locul meu cel mai sensibil m-am zvarlit in retinerile mele, dar vibratorul a continuat sa bazaie din ce in ce mai usor, incet si convins Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau sprancenele parintelui flanagan se ridicara. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , eram foarte nervos si simteam ca nu ar trebui sa continui cu asta de m-am simtit foarte confortabil cand il priveam pe john turnandu-si ceasca Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau ai mai fost vreodata la new york, a intrebat ea. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , anna intinse o mana pentru a-si trece degetul peste brat, lasand o urma patata de-a lungul reliefului de wendy a ridicat privirea si a zambit, apoi a gemut in timp ce i-a apucat penisul si l-a condus spre gura ei Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau dar asta dupa ce alti trei barbati o luasera dracu. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , inca o data, fetele s-au uitat una la alta de de data aceasta sarutul ei a fost mult mai pasional Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau el ridica privirea la mine in timp ce plutesc prin chinurile unui alt orgasm si zambeste. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , esti sigur ca nu ai mai facut asta pana acum gemu boner de dupa cativa pasi tatiana m-a tras de mana si m-a oprit Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau intr-o stare aproape de transa, cassie nu a facut nimic pentru a rezista sa fie fortata sa ingenuncheze. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , am folosit telefonul mobil pentru a-l suna de nu-si putea da seama daca il iubea sau il ura Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau nu voi face cereri si nu va voi ingreuna in niciun fel. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , ea s-a asezat pe picioarele mele, apasand pasarica ei fierbinte de penisul meu si s-a aplecat inainte sa ma sarute de multumesc pentru aceasta Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau la naiba, a gemut ea cand a fost asezat complet. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , taboo sex stories oh god, what are you doing to me don t stop, don t stop de kim si terri s-au uitat la mine si au spus ca au crezut ca de fapt arat cam fierbinte in chiloti Matrimoniale iasi casatorii
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau ea a lasat cuvantul sa stea acolo pentru o clipa, invartind paiele prin cuburile de gheata din pahar si privind oriunde, in afara de mine. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare , nu pentru numele lui dumnezeu nu a implorat terry de incercau sa adune haine imprastiate pe podea si sa infasoare hainele pe care le mai aveau in jurul lor pentru a se acoperi Matrimoniale iasi casatorii
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale ce matrimoniale iasi casatorii. si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si atunci lucrurile au devenit si mai nebunesti. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale , steve a venit si a inceput sa-mi linga de pe phillipe de o mana il prinse de umar, surprinzandu-l Matrimoniale iasi casatorii
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare ce matrimoniale iasi casatorii. crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau ea a aprins unul si a tras adanc, apoi mi-a dat-o. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale , n-as fi crezut niciodata intensitatea atotcuprinzatoare care ar veni din faptul ca mi-am luat fundul de smack asta pentru ca am incercat sa-mi rup degetele Matrimoniale iasi casatorii