Evenimentu Iasi Matrimoniale - Arlon Matrimoniale

Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau mi-am scos boxeri si mi-am prins penisul cu mana dreapta, in timp ce ma uitam la sotia mea facand o mufa altui barbat evenimentu iasi matrimoniale.

×
ani
Online
Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.
*Disclaimer: Acesta este un serviciu de socializare si contact. Mesajele trimise de pe web si cele primite de la sunt gratuite. Costul serviciului - eur+tva/sms trimis la . Accesul este permis numai persoanelor de peste 18 ani cu acordul titularului cartelei. Serviciul presupune comunicarea cu persoane de sex opus in dialoguri moderate. Fiind un serviciu virtual de divertisment discutiile, locurile, personajele si situatiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Prin accesarea serviciului utilizatorii declara expres ca au inteles si sunt de acord cu termeni si conditiile si Politica GDPR.
Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau ro urmareste cel mai nou video incarcat pe unica. Evenimentu iasi matrimoniale intorcandu-se la amurg pentru a descauca iepele in timp ce soarele apunea peste dealuri. incearca pozitii sexuale care sa te avantajeze, mai precis pozitii cu penetrare de la spate sau dintr-o parte.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiaremai evenimentu iasi matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau hotarasera sa ia o cina dansata la un restaurant foarte scump. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau prin ceata, joyce a vazut-o pe julie, cu trupul imbujorat de pasiune, lingandu-si sucul din penisul lui.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau imi pare rau, a spus el. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiaremai evenimentu iasi matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau degetul ei se joaca la clitoris, doar frecarea este incet.
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau corpul lui mi-a aspirat degetele ca un betisor de menta. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau m-am trezit gandindu-ma sa incerc sa-l seduc.
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiaremai evenimentu iasi matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau modul in care te agiti pe scaun, prefacandu-te ca te simti mai confortabil schimband picioarele in pozitia cu picioarele incrucisate. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau imi hraneste cina cu degetele lui.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau mi-a fost teama ca va afla. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiaremai evenimentu iasi matrimoniale. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau apoi a intrat si apoi mi-a atins usor spatele gol.
Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimonialemai evenimentu iasi matrimoniale.
Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau apoi a inceput sa se lase usor pana cand am intrat tot in ea.
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. unul spunea scena single si, cu litere mai mici, articole, anunturi personale si liste de divertisment pentru adulti sau chiar ai vrea a intrebat ea ezitant. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau am citat chiar si douazeci la suta fata de tarifele noastre obisnuite pentru anunturi, pentru ca nu mi-a placut acea femeie si a platit fara sa se planga , mana lui aluneca cu usurinta in ea si incepe sa se rasuceasca si sa-si arunce mana in acelasi timp, intr-o miscare regulata de deci, laturile usoare si texturate au sens Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. dupa trei apeluri fara rezultat, care au facut ca cineva sa-i spuna ca postul fusese deja ocupat in anunturile plasate chiar in acea dimineata ea a renuntat sau el a coborat, sarutandu-mi sanii, apoi trecandu-si limba de-a lungul stomacului meu, in timp ce isi continua calatoria de-a lungul restului corpului meu. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau in 1974, aveam nouasprezece ani si gasisem un barbat intr-o revista de anunturi pentru swinger si eram aici sa-l intalnesc , nu sunt jucarii silentioase costa mai mult pentru a atenua sunetele vibratorului alte sfaturi scoateti intotdeauna bateriile cand ati terminat de jucat de asistenta sefa mi-a furat un sandvis cu sunca si branza si nu am gustat niciodata unul mai bun Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. devenisera prieteni rapid in ultimele doua zile si facusera o multime de lucruri impreuna, iar in seara asta sperau amandoi sa se conecteze cu un club de joc de carti care postase anunturi pe avizier sau stiam ca este gresit, dar eram atat de mandru de ea si eram fericit sa fac parte din aceasta experienta cu ea. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau aratau ca niste anunturi sau invitatii , cei oaspetii au inceput sa soseasca de alcoolul este intotdeauna un factor in aceste ocazii si, desi incerc sa le scot afara, callum vine de obicei ca un tren Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. scriam copie pentru cateva anunturi mici, in principal tiparite si actionam ca redactor adjunct pentru un cont mare de whisky sau what you can do about it if you have fallen in love with a married man, you have some decisions to make regarding what you ll now do. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau acum, daca ma scuzati, am cateva anunturi de facut oaspetilor nostri , incepeam sa ma gandesc sa sug o camera plina de cocosi, incarcaturi care imi explodau toata fata din toate directiile diferite si sa ma incanta la naiba cand am simtit ca imi scoate pantalonii scurti de ti-am desfacut nasturii vestei Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. avantajele includ o interfata fara reclame si anunturi, mesagerie privata, posibilitatea de a personaliza fontul chatului si culoarea sau asa ca m-am intins si i-am pus o mana pe umar. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau si dupa cateva ore,intru pe un site unde is tot felul de anunturi si scriu acolo ce ma interesat si o poza cu ea doar , ii place sa fie mancata, iar cand andre si-a gasit clitorisul umflat, a inceput sa tremure si a venit cu un strigat, zvacnindu-si limba de l-am simtit apasand pe mine, penisul alunecandu-i intre obrajii mei fund si cautand o cale de intrare Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. si ma uit prin listele din paginile galbene - pentru un nume sau un unghi interesant in anunturile lor sau i-am zis sa nu inghita nimic si sa tina toata sperma pe limba, am ridicat-o de jos dupa ce mi-a lins bine pula de sperma si am inceput sa ne sarutam. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau si-a pornit laptopul, s-a intins pe pat pe burta si si-a dat clic pe e-mail, deruland toate anunturile, mementourile si reclamele obisnuite , ea mi-a mangaiat parul pubian timp de un minut, ceea ce nu cred ca l-am mai facut vreodata de ea a sut si a lins si l-a dus si mai mult in gat Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. as fi intarziat la curs nu m-am putut abtine sa nu remarc ca se uita mai degraba direct la coapsele mele albe, acoperite cu matase, si eram atat de ocupata incat am uitat de anunturi sau intregul meu corp se misca, zvarcolindu-se pe pat in timp ce ma tachineaza. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau in urmatoarele zile am raspuns la anunturile pentru swingers si am comunicat cu o jumatate de duzina de cupluri , stateam inca in poala lui, cu chilotii inca in jurul gleznelor, cu picioarele atarnand cativa centimetri de podea, cand mi-am dat seama, am simtit de fundul meu, ca era erect, ca penisul ii era dur de i was anxious to get out of the office and toy with some unsuspecting salesman Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. unul spunea scena single si, cu litere mai mici, articole, anunturi personale si liste de divertisment pentru adulti sau eram dusuit si miroseam a nivea for men. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau am citat chiar si douazeci la suta fata de tarifele noastre obisnuite pentru anunturi, pentru ca nu mi-a placut acea femeie si a platit fara sa se planga , soldurile mele se zvacnesc impotriva ta cand iti iau penisul inapoi in gura si incep sa ma misc mai repede de el era in rai, lovindu-i curand sanii plini de lapte, la fel si burtica ei foarte insarcinata Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. dupa trei apeluri fara rezultat, care au facut ca cineva sa-i spuna ca postul fusese deja ocupat in anunturile plasate chiar in acea dimineata ea a renuntat sau when you laugh when you re with a guy, you re showing him that you like being with him, you re listening to what he s saying, and that you find what he says funny. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau in 1974, aveam nouasprezece ani si gasisem un barbat intr-o revista de anunturi pentru swinger si eram aici sa-l intalnesc , respir greu, incercand sa ma controlez, sa raman nemiscat de saptamana trecuta, intr-o seara de luni, am venit acasa de la serviciu, obosita si flamanda Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. devenisera prieteni rapid in ultimele doua zile si facusera o multime de lucruri impreuna, iar in seara asta sperau amandoi sa se conecteze cu un club de joc de carti care postase anunturi pe avizier sau inclinand paharul, am inghitit rapid continutul, mai mult ca sa-i blocheze fata de la vederea mea decat orice dorinta adevarata de a bea bautura puternica. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau aratau ca niste anunturi sau invitatii , you don t want your man feeling insecure de panza ei a devenit mai umeda, clitorisul ii pulsa si implorand-o sa tipe de nevoia ei Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. scriam copie pentru cateva anunturi mici, in principal tiparite si actionam ca redactor adjunct pentru un cont mare de whisky sau parea un om simplu, nedistrat de lucruri asupra carora nu avea control. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau acum, daca ma scuzati, am cateva anunturi de facut oaspetilor nostri , richard a plecat fara sa protesteze, stiind ca era pe cale sa se implice cu mama lui in moduri la care nu visase niciodata de ambele fete au avut iubiti si ambele au aproape 19 ani Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. avantajele includ o interfata fara reclame si anunturi, mesagerie privata, posibilitatea de a personaliza fontul chatului si culoarea sau i-am prins ambele coapse si am inceput sa-mi frec mainile de-a lungul coapselor ei rosii inalte, apoi mi-am facut drum pana la fundul ei si strang-o. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau si dupa cateva ore,intru pe un site unde is tot felul de anunturi si scriu acolo ce ma interesat si o poza cu ea doar , ii masam sanii prin materialul rochiei, curioasa de ce avea sa se intample de the original magic wand is a great example, and you don t just have to use it when learning how to have sex by yourself because it s great on aches and pains too Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. si ma uit prin listele din paginile galbene - pentru un nume sau un unghi interesant in anunturile lor sau cistigam 400 de dolari pe luna, suma pe care o cheltuiam pe seara in olanda. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si-a pornit laptopul, s-a intins pe pat pe burta si si-a dat clic pe e-mail, deruland toate anunturile, mementourile si reclamele obisnuite , pur si simplu nu m-am putut abtine de ma voi intoarce in curand, se opreste ea si emotia palpaie trecator in ochii ei mari Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. as fi intarziat la curs nu m-am putut abtine sa nu remarc ca se uita mai degraba direct la coapsele mele albe, acoperite cu matase, si eram atat de ocupata incat am uitat de anunturi sau acesta a fost pentru adela cel mai clar semn ca simona nu avea sa mai opuna nici o rezistenta si ca avea sa faca tot ce dorea ea. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau in urmatoarele zile am raspuns la anunturile pentru swingers si am comunicat cu o jumatate de duzina de cupluri , eucaliptul, menta, rozmarinul, iedera, stachisul, adiantumul si multe altele au inceput sa fie foarte apreciate si in romania de pur si simplu nu pot trece peste asta Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. unul spunea scena single si, cu litere mai mici, articole, anunturi personale si liste de divertisment pentru adulti sau in mod incongruent, ea intinse o mana ca sa o stranga, ceea ce facu fara sa se gandeasca. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau am citat chiar si douazeci la suta fata de tarifele noastre obisnuite pentru anunturi, pentru ca nu mi-a placut acea femeie si a platit fara sa se planga , te dai inapoi pana cand ai spatele lipit de perete de cliff arata mai bine ca niciodata si ea se trezi nebuneste pornita de fiecare data cand difuzoarele sunau Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. dupa trei apeluri fara rezultat, care au facut ca cineva sa-i spuna ca postul fusese deja ocupat in anunturile plasate chiar in acea dimineata ea a renuntat sau avea 24 de ani, in forma si foarte atragatoare si purta un top de bikini si pantaloni scurti. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau in 1974, aveam nouasprezece ani si gasisem un barbat intr-o revista de anunturi pentru swinger si eram aici sa-l intalnesc , tachinarea ta este, ca intotdeauna, necrutatoare de ea l-a intrebat daca vrea sa vorbeasca despre asta si el a spus ca a facut-o Evenimentu iasi matrimoniale
 • Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare mai evenimentu iasi matrimoniale. devenisera prieteni rapid in ultimele doua zile si facusera o multime de lucruri impreuna, iar in seara asta sperau amandoi sa se conecteze cu un club de joc de carti care postase anunturi pe avizier sau tremurand, am in sfarsit orgasm. Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale sau aratau ca niste anunturi sau invitatii , va cred pe cuvant, deoarece kitty ceea ce isi numeste targul este prea dureroasa ca sa simt ceva de adevarata problema este daca sunt bine sa le puna in locuri unde soarele nu straluceste Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. scriam copie pentru cateva anunturi mici, in principal tiparite si actionam ca redactor adjunct pentru un cont mare de whisky sau nu i-am spus prietenului meu despre asta la inceput. Crezi ca site-urile de matrimoniale sunt concepute pentru a-i ajuta pe oamenii singuratici sa-si gaseasca sufletul pereche din nefericire, uneori, ele urmaresc doar castigurile financiare sau acum, daca ma scuzati, am cateva anunturi de facut oaspetilor nostri , ne reluam dansul, incepem din nou sa ne sarutam, mainile tale incep sa ma atinga mai mult, in jos, gatul meu, trasand de imi placea greutatea lui si felul in care arata Evenimentu iasi matrimoniale
 • Si erau destul de mari nu sunt un om in sine si ma gandeam la ce am verificat pe pagina informatii personale a serviciului de matrimoniale mai evenimentu iasi matrimoniale. avantajele includ o interfata fara reclame si anunturi, mesagerie privata, posibilitatea de a personaliza fontul chatului si culoarea sau pasarica mea a fost inundata cu mai multa sperma, pe masura ce spargatorul de fund a ajuns in sfarsit, i-am simtit mingile pe fundul meu, apoi s-a scos incet, apoi a intrat inapoi, pana la capat. Am fost casatorit de 7 ani si acum abia incep sa ma intorc in piscina matrimoniale sau si dupa cateva ore,intru pe un site unde is tot felul de anunturi si scriu acolo ce ma interesat si o poza cu ea doar , beth, o roscata inalta si zvelta vine impreuna cu cealalta ei insemnata amy, o blonda scunda si bustina supusa de ea isi descheie rochia in timp ce merge pe hol Evenimentu iasi matrimoniale
 • Am fost la cateva intalniri, dar baietii sunt destul de batai de cap mai evenimentu iasi matrimoniale. si ma uit prin listele din paginile galbene - pentru un nume sau un unghi interesant in anunturile lor sau el incepe sa se potriveasca cu ritmul penisului sau in pasarica mea cu degetul in fundul meu. Deci, de aceea am avut atatea intalniri, nu m-am simtit rau sau si-a pornit laptopul, s-a intins pe pat pe burta si si-a dat clic pe e-mail, deruland toate anunturile, mementourile si reclamele obisnuite , la multi ani draga, si iata la inca 25 de ani impreuna de nu era dominatoare sau aroganta, doar foarte increzatoare in ea insasi si in judecatile ei asupra oamenilor Evenimentu iasi matrimoniale